top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraWELEphotobank

LOVESTREAM festival, Bratislava 2022 – nenechajte si ujsť nový mestský festival, ktorý vám prinesie


Každý festivalový deň vám ponúkne možnosť vychutnať si hudobný zážitok slovenských aj svetových kapiel. Prvý deň odštartujú fantastické koncerty slovenských a českých skupín, ako HEĽENINE OČI, ČECHOMOR, KRYŠTOF, LUCIE či IMT SMILE.

Sobota zaručí návštevníkom plnohodnotný koncert momentálne najžiadanejšej, najsťahovanejšej a najhranejšej hviezdy súčasnosti DUA LIPA, ale aj koncerty skvelých ZARY LARSSON, LOST FREQUENCIES, ZOE WEES a RARE AMERICANS.

Posledný deň bude patriť rockovej legende RED HOT CHILI PEPPERS, vystúpi aj aktuálna hviezda britského popového sveta CALUM SCOTT a americká rocková kapela RIVAL SONS. Nedeľu doplní i slovenská úderka v zložení kapiel HORKÝŽE SLÍŽE, NO NAME A INEKAFE, ktoré odpália svoje najväčšie hity.

A to nie je všetko! Nechajte sa prekvapiť ďalšími hudobnými lahôdkami, ktoré budeme zverejňovať postupne. Už teraz vám môžeme sľúbiť, že na tento festival budete dlho spomínať.

Jedno z najväčších hudobných podujatí v roku 2022 na Slovensku si našlo svoje miesto na najmodernejšom futbalovom štadióne v strednej Európe – NFS Tehelné Pole v Bratislave.

Príďte, bude na čo spomínať.

LOVESTREAM festival – ŽIŤ S HUDBOU NÁS BAVÍ



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page